Τα Χριστούγεννα στον κόσμο

Το συγκεκριμένο άρθρο είναι μια μετάφραση από τούτο δω το site. Βέβαια επειδή τα αγγλικά μου είναι σαν το ποδήλατό, δηλαδή σκουριασμένα, μπορεί και να μην είναι και 100% ακριβής η μετάφραση, αλλά πάνω κάτω από τη φωτογραφία όλοι μας καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει.


Στη Μόσχα, ο Πάπας της Μόσχας ελέγχει ένα-ένα τα μωρά στις φάτνες για να δει μήπως κάποιο είναι αληθινό. Για να σιγουρευτεί, σηκώνει τα μωρά και τα πετάει ξανά κάτω από το μισό μέτρο. Αν το μωρό κλάψει, είναι ζωντανό και αυτόματα γίνεται περιουσία της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.



Στην Κίνα την παραμονή των Χριστουγέννων οι γονείς αφήνουν τα παράθυρα ανοιχτά για να μπει ο Άη-Βασίλης, με αποτέλεσμα πολλά από τα παιδιά να παθαίνουν ψύξεις και να στραβολαιμιάζουν.



Στο Σύδνεη της Αυστραλίας, ο Αρτέμης η φώκια, έχει γίνει η ατραξιόν του ζωολογικού κήπου με τις ικανότητές του να κατασκευάζει χιονάνθρωπους. Είναι η 4η καλύτερη φώκια του κόσμου στην κατασκευή χιονανθρώπου αν και εδώ δεν έχει κάνει και πολύ καλή δουλειά (ειδικά με το κασκόλ).



Στην Ινδονησία, επειδή στο ανατολικό ημισφαίριο τώρα είναι άνοιξη, όταν εμείς κάνουμε Χριστούγεννα αυτοί έχουν Ανάσταση.


Στο Σαντιάγο της Χιλής ο Άη Βασίλης και τα τσιράκια του σκορπούν τον τρόμο κάνοντας επιδρομές σε ανυποψίαστα σκάφη


Στην Αγγλία οι παπαράτσι εισβάλλουν στα σπίτια και βγάζουν φωτογραφίες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η γιαγιούλα τα'χει χαμένα, δεν πρόλαβε καν να ρίξει κάτι πάνω από την πυτζάμα της.
Στο Τέξας των Η.Π. της Α. για να ενισχύσουν την πολεμική τους ισχύ, όποιο παιδί χαθεί στο αεροδρόμιο χριστούγεννα, το τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί και το στέλνουν στο Ιρακ. Και γίνονται χαρές μεγάλες (and there was much rejoicing - yaaaay)

* Υπάρχουν και κάτι άλλες εικόνες στο site, αλλά δε θέλω να ρισκάρω να της μεταφράσω γιατί μπορεί να γράψω καμμιά ανακρίβεια, οπότε αν θέλετε στα σχόλια μπορείτε να με βοηθήσετε.

Σχόλια

Ο χρήστης nektarios είπε…
http://nationalpostnews.files.wordpress.com/2011/12/japan1.jpg

σε αυτή την φωτογραφία βλέπουμε το κλασικό, χριστουγεννιάτικο, γιαπωνέζικο παιχνίδι "Γιο-γιο με τον Άι Βασίλη"
Ο χρήστης Αρτέμης είπε…
http://nationalpostnews.files.wordpress.com/2011/12/japan6.jpg

Τελικά ο Γκιούλιβερ ήταν μαύρος και ναυάγησε στο νησί των Χριστουγέννων.
Ο χρήστης Flonsavardu είπε…
http://nationalpostnews.files.wordpress.com/2011/12/japan14.jpg

στη Νέα Υόρκη, το μεγαλύτερο κέντρο προσέλευσης εξωγήινων κάθε χρόνο, εξωγήινοι προσπαθούν να ρουφήξουν για ακόμη μια φορά δείγματα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο για να το στείλουν στον πλανήτη τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απ'όλο τον κόσμο και καλά αλλά όλα τα thumbnails γράφουν Japan...
Χμ..........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η βανα μπαρμπα παραμασχαλα πως περναει τα χριστουγεννα ρε αλήτη??
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
Χαχα τελικώς νομίζω ότι μπορεί να γίνει η αναδημοσίευση της Βάνας Μπάρμπας Παραμάσχαλα, όπως είναι άλλοστε και το έθιμο στην Τζακάρτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή, έχουμε γραπτή δέσμευση για παραμασχαλιάδα!!
Επιτέλους οι κόποι μας δικαιώνονται...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αυτή τη φωτό

Μία φωτογραφία μου αφήσατε όλη κι όλη, οπότε θα περιγράψω αυτήν, αν και δε μου αρέσει και πάρα πολύ γιατί οι άλλες που πήρατε οι προηγούμενοι και ο OP ήταν καλύτερες αλλά τι να κάνουμε, πάντα έτσι μας κάνουν εμάς τους Ζυγούς, σε όλη μου τη ζωή θυμάμαι να μου δίνουν την τελευταία και χειρότερη φωτογραφία να περιγράψω στα μπλογκς, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή Λευτέρη Σούμποντιτς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α, ξέχασα την περιγραφή της εικόνας.
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
gmargari έχεις κάποια συγγένεια με τον Ιώσηπο Μοισιόδακα;
http://nationalpostnews.files.wordpress.com/2011/12/japan7.jpg

Στο Τατζικιστάν οι Χριστιανοί γίνονται μάρτυρες ενός θαύματος:
Μόλις η καμπάνα σημάνει Χριστούγεννα, ο αντίχειρας των γυναικών μετατρέπεται για δευτερόλεπτα σε πέος. Όσες βυζάξουν αμέσως το δάχτυλό τους γνωρίζουν τη Βασιλεία των Ουρανών.
Ο χρήστης Κατερίνα Κασκαντίρη είπε…
Είμαι η Κατερίνα Κασκαντίρη, η γνωστή πόρνη της Κορίνθου. Ο μαλάκας άχρηστος προικοθήρας πατέρας μου (Αλέξης Κασκαντίρης) και η κωλόχοντρη σκατομούρα μάνα μου (Νικολέττα Μάρρα) που κατέχουν τους Αλευρόμυλους Μάρρα στην Κόρινθο με εμαθαν από μικρή να τσιμπουκώνω τα στελέχη της επιχείρισής μας και να παρτουζώνομαι με τους άπλυτους εργάτες στη βιομηχανία.

Μου έμεινε συνήθεια λοιπόν και πάντοτε αναζητώ ένα καλό ξεμούνιασμα και ξεκώλιασμα για να ξεμπουκώνουν οι τρύπες μου.

Τα καυτά χύσια στο λαιμό μου είναι σαν τη βότκα που καταναλώνω στα κωλόμπαρα της Αθήνας (είμαι άλλωστε πλέον απόφοιτη Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος της ELSA Athens) προτού καταλήξω να πηδιέμαι στις τουαλέτες!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!